Sant Ramon celebrarà la seva primera Fira Birra

REDACCIÓ
Publicat: 
28-09-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Sant Ramon celebrarà la seva primera Fira Birra
    Peu de foto: 
    Foto: Associació La Mansa de Sant Ramon

El dissabte 30 de setembre s’hi podran degustar cerveses artesanes de cinc productors del territori. Quim Mandado, ex Sangtraït, serà el cap de cartell musical


L’Associació cultural La Mansa organitza la primera Fira Birra a Sant Ramon el pròxim dissabte 30 de setembre. S’hi podran degustar cerveses artesanes de cinc productors diferents d’arreu del territori. La jornada donarà el tret de sortida a les 12:00 h del migdia als Jardins de La Mansa amb diferents activitats, grafitis en directe, concerts amb artistes locals i Quim Mandado, ex Sangtraït, com a cap de cartell.

A la mostra hi seran presents la cerveseria Matoll de Belianes, Casa Dalmases de Cervera, Bierboi de Sant Boi de Llobregat, Minairons d’Igualada i la Vella Caravana de Lleida. Totes les cerveseries elaboren les seves begudes amb productes de proximitat cultivats de manera natural i sostenible.

El matí arrencarà amb ritme amb la punxa vinils targarina Sunday PD mentre l’artista de Mollerussa, Kamma Marlo, pintarà un grafiti en directe. El mural vol reivindicar l'atractiu de la vellesa amb una cervesa a la mà com a espai de trobada intergeneracional, gaudí i socialització. L’obra està pensada des d'una perspectiva feminista i d'empoderament del rol de la dona en espais artístics i culturals.

Durant tot el dia hi haurà diferents activitats com el vermut-futbolín, escalabirres o jocs de taula. Al migdia hi haurà una paellada popular i al vespre també se serviran sopars.

La música en directe començarà a sonar a partir de les 17:00h de la tarda amb el concert d’acordió de botons de l’artista santramoní Neriyà.

Tot seguit, actuaran els The Buckets Brothers que venen de Calaf amb la seva música d’arrel a ritme de swing, dixie i rock&roll. Després serà el torn del també artista local Ramon Mitjaneta, que presentarà el seu segon disc “Com Robinson Crusoe”.

Com a cap de cartell de la Fira Birra, també pujarà a l’escenari el Quim Mandado, l’excantant de Sangtraït, una de les figures més influents del rock català. Finalment, hi haurà en directe els Angeletes Club, la banda de Sant Ramon que després de 27 anys ha tornat amb les seves versions més mítiques de rock, ska i punk. El DJ Roser serà l’encarregat de tancar la festa.

Venda d’entrades

Les entrades anticipades tenen un cost de 5€ per persona i es poden comprar online a través d’Entradium. Si s'adquireixen el mateix dia a taquilla el preu serà de 7€.

Comparteix

També t'interessarà