Satisfacció a l'oci nocturn pel primer cap de setmana de reobertura

ACN
Publicat: 
14-02-2022
Actualitzat: 14-02-2022 1:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Satisfacció a l'oci nocturn pel primer cap de setmana de reobertura
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (ACN)

El secretari general de la Federació Catalana d'Associacions d'Activitats de Restauració i Musicals (Fecasarm), Joaquim Boadas, ha expressat satisfacció com ha anat la reobertura dels locals d'oci nocturn aquest cap de setmana i ha considerat "un error" que la Generalitat tanqués aquests negocis fa unes setmanes perquè va provocar, ha dit, les festes al carrer i un augment de contagis.

Boadas ha celebrat que "de nou es tornen a omplir tots els locals" i ha defensat que haver-los mantingut oberts "provocava que la gent es vacunés", ja que només hi podia accedir amb el certificat covid-19. Ara bé, ha rebutjat que es "criminalitzi" els locals d'oci "per les imatges de gent sense mascareta" i ha assegurat que fan "tot el possible" per obligar els usuaris a dur-la.

Sobre l'impacte econòmic d'haver hagut de tancar, ha considerat "impossible" recuperar les pèrdues i ha criticat que les ajudes rebudes representen "un 1% de les pèrdues", per això ha apostat per demanar danys i perjudicis a les administracions i ha recordat que ja hi ha una demanda presentada contra el Govern i també contra l'Estat.

 

Comparteix

També t'interessarà