Segona entrepussada del Balaguer

22-02-2016
Actualitzat: 22-02-2016 10:24
  • Segona entrepussada del Balaguer

El Balaguer va caure ahir davant del Suburenc (1-0) i va sumar la segona entrepussada consecutiva, després d’empatar en l’anterior jornada davant del Lleida B (1-1). El resultat suposa la seua primera derrota des del passat 14 de novembre davant del Terrassa 1906.

Més de tres mesos després, els de Jordi Cortés van tornar a perdre i ho van fer, per la mínima, davant d’un Suburenc que va fer un gran partit i que es va emportar la victòria gràcies a un gol d’Alberto quan faltaven escassos minuts per al final (1-0, 88’). Jordi Cortés, que recuperava, després de complir les seues respectives sancions, Adrià, Isaac i Pau, va plantejar el seu esquema habitual en un escenari, el Municipal d’Aiguadolç, amb unes mesures molt reduïdes que van suposar una pesant llosa per a un Balaguer que no es va sentir còmode en cap moment.

El partit va començar amb presència local a l’àrea dels de Cortés i, ja en el minut 10, els de Josu Imanol van demanar un possible penal a Josep Maria després d’un forceig a l’àrea amb un defensor lleidatà, encara que el col·legiat no ho va entendre així. Després d’aquesta acció, la igualtat va ser la tònica imperant, però va ser el Balaguer el que va disposar de l’ocasió de gol més clara fins llavors gràcies a un tret d’Isaac que Nito, ben col·locat, va desviar a córner. El Suburenc va respondre amb força i, únicament dos minuts més tard, va gaudir d’una bona oportunitat. Marcos García va assistir Dídac, que després de guanyar l’esquena a la defensa, va aconseguir una bona posició per rematar, però el seu tret no va trobar la porteria defensada per Alfred.

Després de la represa, el conjunt local va colpejar primer. Així, en els primers compassos, Josep Maria va poder avançar els seus després d’una bona centrada de Creixell, però va rematar desviat. El Balaguer, per la seua part, malgrat la solidesa al darrere, no donava mostres de tenir prou armes com per sorprendre els de Josu Imanol. Així, quan el partit ja expirava, Alberto va rematar de cap un servei de banda, executat per Minga, per anotar l’1-0 (88). Finalment, l’únic error defensiu dels de la Noguera els va condemnar a la derrota 3 mesos després (1-0). Després del matx, Jordi Cortés va explicar que "crec que hem estat a l’altura. Hem tingut les nostres opcions abans de l’1-0 i després en el temps afegit hem pogut empatar. Cal seguir".

El Balaguer, indignat pel tracte rebut

Membres de la directiva del Balaguer van mostrar el malestar per l’actitud dels seus homòlegs del Suburenc durant el partit disputat ahir a Sitges.

Els dirigents del conjunt de la Noguera van mostrar el seu enuig després que el club local únicament deixés entrar al camp el president del Balaguer i obligués a passar per la taquilla la resta dels directius que s’havien desplaçat amb l’equip, la qual cosa trenca l’acord que existeix entre tots els equips del grup.

A més, el jugador lesionat, Jordi Clivillé, també va haver de comprar l’entrada.