Segona medalla de Paula Juste a l'Estatal de natació

redacció
20-03-2017
Actualitzat: 20-03-2017 11:42
  • Segona medalla de Paula Juste a l'Estatal de natació

Paula Juste es va penjar ahir la segona medalla en els Campionats d’Espanya infantil i júnior de natació, que van arrancar dissabte a Gijón. La nadadora del Club Natació Lleida, que està en el grup de promeses amb vista als Jocs de Tòquio 2020, va aconseguir la medalla de bronze en la prova dels 200 braça de la categoria infantil, que afegeix a la plata que va conquerir a la jornada inaugural en els 100 lliures. La seua companya Cristina Garcia, que dissabte també va pujar al podi al ser segona en els 100 esquena, ahir es va quedar fora dels llocs d’honor en els 100 papallona, en què va acabar sisena.

Per la seua part, el Club Natació Cervera no va poder ampliar ahir el botí de medalles que va inaugurar el seu referent principal, Ferran Julià, però tots els seus nadadors van millorar les marques personals. La que més a prop va estar de pujar al podi va ser Carla Torra, que va acabar cinquena d’Espanya de la categoria júnior en els 200 braça, i va ser la segona de la seua edat, mentre que Ignasi Bernaus es va classificar vuitè a la mateixa prova júnior, el cinquè millor de la seua edat. Finalment, el relleu de 4x200 lliures masculí júnior va entrar entre els vuit millors d’Espanya amb el seu setè lloc. L’altre club lleidatà participant en aquest Campionat, el CEN Balaguer, va prendre part en la jornada d’ahir amb la nadadora Ares Perera, que va firmar el vintè lloc en la prova dels 800 lliures.