Segona trobada del 'Projecte Escoles' del Força Lleida

REDACCIÓ
21-11-2021
  •  va tenir lloc la 2a trobada del Projecte Escoles, una acció impulsada des del CBF Lleida que va reunir una vuitantena de nenes i nens per gaudir del bàsquet, l’esport i el companyerisme.  L’Espai Fruita – Barris Nord va tornar a ser l’escenari per celebr

Ahir va tenir lloc la 2a trobada del Projecte Escoles, una acció impulsada des del CBF Lleida que va reunir una vuitantena de nenes i nens per gaudir del bàsquet, l’esport i el companyerisme.

L’Espai Fruita – Barris Nord va tornar a ser l’escenari per celebrar aquesta activitat lúdic-educativa. Els nens i nenes que hi van participar van ser alumnes de l’Escola Mare de Déu del Carme (Alcoletge), Institució Lleida (Arabell-Terraferma) i Jesuïtes Lleida – Col·legi Claver, així com jugadors i jugadores del CBF Lleida.

La jornada va consistir en gaudir del bàsquet i l’esport des d’una vessant d’oci on els participants van jugar a bàsquet, però també van fer activitats de jocs esportius per tal de treballar la psicomotricitat, les habilitats, la coordinació i el companyerisme, entre d’altres.

El club trasllada el seu model esportiu a les escoles de la Terra Ferma on la diversió és l’eina educativa en aquestes edats primerenques i que ens ha de permetre fomentar una formació esportiva llarga i saludable.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

S'hauria d'ampliar l'edat mínima per consumir alcohol?