Segona victòria a la Lliga per a Lo Caragol

15-10-2018
Actualitzat: 15-10-2018 10:43
  • Segona victòria a la Lliga per a Lo Caragol

El Futsal Lleida Restaurant Lo Caragol va aconseguir ahir la segona victòria de la temporada, a l’imposar-se per 3-2 al CDFS Segorbe, de Castelló. L’equip lleidatà, que debuta a la Segona divisió B, va aconseguir un triomf molt treballat en un partit amb emoció fins a l’últim minut.

Lo Caragol es va avançar en el marcador i amb 1-0 es va arribar al descans. A la segona part va anotar el 2-0, va retallar distàncies el Segorbe, va marcar el 3-1 l’equip lleidatà i, en els últims minuts, els visitants van firmar el definitiu 3-2. És la segona victòria de Lo Caragol, que acumula tres derrotes i que, amb 6 punts, se situa en la desena posició de la taula.

Va destacar en el matx Cristian Pulido, autor de dos gols, i l’excel·lent actuació del porter, Pedro. La pròxima jornada visitaran el cuer del grup, l’ISUR Ciutat de Terrassa.