Sense gols en el nou test

SEGREcom
15-08-2014
  • Sense gols en el nou test

El Mollerussa va saldar un nou test de pretemporada amb un empat sense gols davant del Benavarri, en un partit en el qual els homes d'Adrià Gabernet es van presentar amb nombroses baixes i en el qual el tècnic va haver de recórrer als juvenils. L'equip del Pla, que aquesta temporada torna a Primera Catalana, va fer un bon partit, especialment al centre del camp, amb jugades de combinació que, tanmateix, no van trobar una continuació en atac. La davantera del Mollerussa es va trobar amb una defensa visitant molt poderosa, que desbaratava una i altra vegada les ocasions locals. El Benavarri va tenir una major possessió de pilota, però, com el seu rival, també va tenir problemes per trobar la manera de perforar la defensa contrària. Amb el 0-0 es va arribar al descans, a l'espera que els homes de refresc donessin major profunditat al matx.

El Mollerussa es va anar desempallegant del domini territorial del Benavarri i va crear bones oportunitats de gol, que la defensa aragonesa sempre va anul·lar amb ajuda del seu porter. A mesura que passaven els minuts, els dos equips van anar apagant-se en atac i el cansament va començar a notar-se, sense que el marcador es mogués. Finalment, l'empat sense gols va ser el resultat final, que per al Mollerussa va significar un gran resultat, atesa la bona imatge davant d'un rival amb molts més entrenaments a l'esquena.

Després del triangular davant de Fraga i Solsona de dissabte passat i l'empat d'ahir davant del Benavarri, el Mollerussa afrontarà un nou test de pretemporada demà davant l'Altorricó a partir de les 19.30, una nova oportunitat per continuar treballant de cara a la imminent arrancada de la temporada.