#SentènciaProcés: La UdL serà “flexible” si per les protestes algun alumne vol canvis

REDACCIÓ
26-10-2019
  • #SentènciaProcés: La UdL serà “flexible” si per les protestes algun alumne vol canvis

L’equip de govern de la UdL ha donat la directriu de ser “receptius i flexibles” si hi ha algunes peticions individuals de canvis en la fórmula d’avaluació contínua a causa de les vagues i protestes que hi ha hagut en les últimes dos setmanes i les que hi pot haver en les pròximes després de la sentència judicial sobre el procés.

Fonts de la universitat van precisar que la decisió ha d’adoptar-se “tenint present la naturalesa i circumstàncies de cada assignatura”, així com “els interessos de cada estudiant i de tots els de la classe”. No obstant, van indicar que fins ara no tenen constància que hi hagi hagut cap petició d’aquest tipus.

Precisament, el claustre de la Universitat de Girona (UdG) va aprovar ahir inicialment un sistema d’avaluació alternativa que permeti als alumnes mobilitzar-se en el marc de les protestes per la sentència. A més, una desena de facultats de la Universitat de Barcelona (UB) també possibilitaran als estudiants abandonar l’avaluació contínua i acollir-se fora de termini a una avaluació final.

Altres universitats com la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) prendran una decisió en aquest sentit la setmana que ve.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta