#SentènciaProcés: Mig miler de persones es manifesten a Lleida en suport als detinguts durant el tall de la Jonquera

ACN
13-11-2019
  • #SentènciaProcés: Mig miler de persones es manifesten a Lleida en suport als detinguts durant el tall de la Jonquera
  • #SentènciaProcés: Mig miler de persones es manifesten a Lleida en suport als detinguts durant el tall de la Jonquera

Unes 500 persones s'han manifestat a Lleida aquest dimarts al vespre en suport als detinguts durant el tall de l'AP-7 a la Jonquera. També han reclamat la llibertat dels polítics i líders independentistes empresonats, així com de les persones detingudes durant les mobilitzacions de rebuig a la sentència.

La protesta, encapçalada per una pancarta amb el lema "1-O, Ho tornarem a fer", ha començat a les vuit del vespre d'aquest dimarts a la plaça Ricard Viñes i, després de recórrer el centre de Lleida, ha finalitzat davant de la delegació del Govern, on els manifestants han tallat durant una mitja hora l'avinguda Catalunya. Posteriorment, un grup d'unes cinquanta persones ha continuat la marxa fins a la Subdelegació del Govern de l'Estat a la capital del Segrià.

Els manifestants han proferit crits com ara "llibertat, detingudes", "preses al carrer, amnistia i llibertat", "1-O, ni oblit ni perdó", "els carrers seran sempre nostres" o "fora les forces d'ocupació".

La mobilització, que s'ha desenvolupat de forma pacífica, ha començat a la plaça Ricard Viñes i ha continuat per l'avinguda Rovira Roure, passeig de Ronda i el carrer Lluís Companys, fins arribar a l'avinguda Catalunya, que els manifestants han tallat durant una mitja hora. Una cinquantena de persones ha continuat la marxa i s'ha dirigit fins a la Subdelegació del govern espanyol, on ha finalitzat la protesta.

 

Etiquetes: 
Comparteix

També t'interessarà

Enquesta