Sergi Mirada, nou entrenador del Rodi Balàfia Vòlei

REDACCIÓ
Publicat: 
17-05-2022
Actualitzat: 17-05-2022 13:55
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Sergi Mirada, nou entrenador del Rodi Balàfia Vòlei
    Peu de foto: 
    Balàfia Vòlei

Sergi Mirada serà el nou entrenador del Rodi Balàfia Vòlei agafant el relleu de Carlos Oca, que deixa el club per motius professionals i personals. Així, es dóna el tret de sortida al nou projecte de l'equip a la Superlliga 2. Mirada serà, a més, el nou director esportiu del club.

La presidenta del club, Vanesa Ortega, agraeix tot el treball que ha fet Carlos Oca al capdavant tant del primer equip com al club, "però ara és hora de començar una nova etapa en una Superlliga 2 que serà molt més exigent pel que fa al temps de dedicació a l'equip. És per això que hem apostat per posar al capdavant d'aquest nou projecte a un entrenador que, malgrat la seva joventut, acumula ja una dilatada trajectòria en el món del voleibol, com és el cas del Sergi". 

Sergi Mirada té 33 anys i és nascut a Barcelona però les seves arrels familiars són a les Avellanes, on viu actualment. Pel que fa al seu currículum és professor universitari associat de Voleibol, Readaptació a l'exercici físic i Prescripció de l'exercici físic per a la salut a la Universitat Pompeu Fabra, Tecnocampus Mataró. Pel que fa a la vessant esportiva, entre el 2017 - 2021 va ser entrenador en equips base i preparador físic 1r equip (Superliga-2, ascens a Superliga-1) al Futbol Club Barcelona i des del 2017 - 2019 Director Tècnic secció Voleibol Masculina al Futbol Club Barcelona. També ha estat entrenador, director tècnic i preparador físic entre el 2012 – 2017 al Club Voleibol Begues de Barcelona. Entre el 2013-2015 va ser Director Tècnic, Segon entrenador y preparador físic de l’equip de Superliga 2 Femenina al CV Sant Boi i entrenador dels equips de base del club entre 2006 – 2013.

Comparteix

També t'interessarà