"Seria un fracàs no passar"

SEGREcom
02-04-2014

Gerardo Martino va admetre ahir que seria "un fracàs no passar a semifinals". Ho va fer en un moment tens de la roda de premsa, quan un periodista no acabava de fer la pregunta directa. Quan finalment l'hi va fer ("no passar a semifinals seria un fracàs per a vostè?"), va respondre amb un sec "sí". Prèviament, li havia recordat que en la presentació havia dit que no guanyar cap títol aquesta temporada seria un fracàs. "Si jo ho vaig dir, ho sostinc. Sostinc tot el que dic en les meues compareixences", va afirmar.

Però el tècnic del Barcelona, malgrat que va admetre que l'empat "ens deixa una mica per sota", va dir estar tranquil de cara al partit de tornada si l'equip feia un matx com el d'ahir. "Més enllà dels resultats, hi ha un rendiment de l'equip que em deixa molt tranquil. L'Atlètic és l'equip que millor fa anar els espais i els contraatacs a Europa. I ens ha fet dos ocasions a la primera part i ha marcat un golàs a la segona. Si repetim aquest rendiment en la tornada, sens dubte que tindrem més chance de passar", va afegir, abans de fer un nou elogi als seus jugadors: "M'encanta dirigir un equip que juga d'aquesta manera. Hem jugat un molt bon partit", va defensar.

Després de l'1-1 d'ahir, l'entrenador argentí va dir que "l'eliminatòria continua sent molt igualada" i va dir no témer que puguin pagar l'esforç d'ahir ni dissabte davant del Betis a la Lliga ni dimecres que ve en el partit de tornada. "Estem atumats a jugar cada tres o quatre dies, així que no trobo motius per què no estiguem bé davant del Betis."

Va reconèixer que "sempre hi haes a millorar. Si ho diem després de guanyar un partit de quatre o cinc gols, encara més després d'haver empatat", però va insistir que marxava content "per la intensitat amb la qual s'ha jugat i que hem sabut mantenir durant els 90 minuts. Només puc anar-me'n content cap a casa".

Per la seua part, el tècnic de l'Atlètic, Diego Cholo Simeone, també va dir anar-se'n content perquè "podem competir amb un equip com el Barcelona. El nostre és un equip amb un cor enorme i m'omple d'orgull. Teníem davant un rival amb un talent enorme. La tornada serà un altre partit apassionant", va apuntar.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next