Set lleidatans al Mundial de Solsona

SEGREcom
03-04-2014
  • Set lleidatans al Mundial de Solsona

Set lleidatans seran a la línia de sortida del Gran Premi de Catalunya d'enduro, la prova inaugural del Campionat del Món de l'especialitat que es disputarà des de demà i fins diumenge a Solsona.

Jaume Betriu, actualment el màxim exponent de l'Off Road a Lleida, i els júniors Benet Gómez i el local Miquel Pujol puntuaran per a la carrera mundialista, mentre que Gerard Esteve, nebot d'Isidre Esteve, Albert Cardona i els germans Ramon i Jordi Quer competiran per al Campionat d'Espanya, que es disputarà conjuntament amb el Mundial.

El GP de Catalunya es va presentar ahir a Solsona en un acte que va comptar amb la presència, entre altres, dels pilots Jaume Betriu i del tarragoní i quàdruple campió mundial, Iván Cervantes, tots dos del Moto Club Segre, a més de l'italià Giovanni Sala, expilot i guanyador en sis ocasions del Mundial i que ara és l'inspector de la Federació Internacional.

L'alcalde de Solsona, David Rodríguez, va destacar l'impacte econòmic que tindrà la prova, xifrada en 180.000 euros, amb una assistència estimada de 20.000 espectadors.

"Una vegada més, esport i turisme van de la mà. La repercussió econòmica directa per a la zona no només afavorirà el sector de l'hostaleria, sinó també del comerç", va destacar.

Per la seua part, el president del consell comarcal del Solsonès, Joan Solà, va enaltir la capacitat de mobilització dels voluntaris que han tingut els dos clubs organitzadors, el Moto Club Solsonès i el SIP de Bassella, i "l'esforç de les institucions i patrocinadors privats per aportar el capital".

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next