Sever correctiu

07-12-2014
  • Sever correctiu

L'ICGLleida Llista es va deixar bona part de les seues aspiracions de ser en la pròxima edició de la Copa del Rei després d'encaixar un sever correctiu (8-3) a la pista del cuer, un Mataró que va demostrar la línia ascendent dels últims partits i gràcies al triomf va deixar de ser el fanalet roig de la categoria, encadenant la tercera jornada sense conèixer la derrota (amb dos victòries i un empat).

Els jugadors d'Albert Folguera van sortir una mica freds a la pista, deixant tota la iniciativa al Mataró. El tècnic ja havia avisat en la prèvia de la perillositat del rival a la contra i allà va morir l'equip llistat. Va salvar una primera part en la qual només va encaixar un gol, precisament en una arrancada de partit irregular. Però a la segona meitat el Mataró li va passar per sobre. L'ICG es va oblidar de jugar com ho havia fet davant de Liceu, Vic i Noia i va rivalitzar amb el mateix sistema que el Mataró. Va ser la seua perdició.

Al poc de reprendre's el partit, Oliana i Casas feien pujar el 3-0, si bé Rodero, de falta directa, donava esperances amb el 3-1. Però les ganes de remuntar el més ràpidament possible se li van girar en contra i el Mataró el va rematar amb tres gols en un sol minut, el 35, de manera que el 6-1, gràcies a dos gols de Casas i un altre de l'exllistat Marc Povedano, deixaven pràcticament el partit sentenciat. Va ser un dur cop que els homes d'Albert Folguera no van digerir bé. Van intentar reaccionar, però tot va quedar en res després d'un altre gol de Casas, el quart del seu compte particular. Ara l'ICG és a quatre punts de la zona de Copa amb únicament nou en joc.