Sidamon enderrocarà l’antic col·legi per construir un equipament social

J.G.M.
Publicat: 
21-11-2018
Actualitzat: 21-11-2018 10:16
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Sidamon enderrocarà l’antic col·legi per construir un equipament social

L’ajuntament de Sidamon enderrocarà l’antiga seu del col·legi El Timó per construir un nou equipament municipal destinat preferentment a la tercera edat. L’ús d’aquest nou edifici, tanmateix, el decidiran els veïns. El consistori portarà a terme una consulta en la qual presentarà diverses propostes per a aquesta nova edificació que l’ajuntament està acabant de definir. Tot apunta que l’esmentada consulta presentarà tres propostes. La primera seria un centre de dia. La segona consistiria a dotar el municipi amb un centre de serveis per a la gent gran.

Segons l’alcaldessa, Dolors Tella, l’espai permetria oferir un catàleg de serveis a les persones grans sense tenir la necessitat de desplaçar-se a altres municipis. Una tercera opció seria construir un centre cívic: es tractaria d’un espai de dos plantes que combinaria serveis per a les persones grans a la planta baixa i altres activitats dirigides a la població en general (com podrien ser una sala per als joves o una zona de lectura) a la primera, amb l’objectiu que l’espai s’obri al major nombre de veïns possible.

La llista definitiva de possibilitats, tanmateix, estarà a punt en breu i el consistori la repartirà entre els habitatges del municipi, perquè els veïns puguin escollir la que prefereixen. La intenció del consistori, segons va informar la primer edil, és dur a terme l’enderrocament de l’edifici l’any que ve i posteriorment, una vegada definit l’ús que es doni al nou equipament, començar la construcció del nou edifici.

Les velles escoles de Sidamon, ubicades davant de l’antiga carretera N-II, es troben sense un ús concret en l’actualitat després que el municipi inaugurés un nou col·legi, al cap de més d’una dècada de protestes per part de pares i la comunitat educativa.

Comparteix

També t'interessarà