Signat un conveni entre la Comunitat de Regants del Segarra-Garrigues i Caixa Rural

REDACCIÓ
Publicat: 
20-11-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Signat un conveni entre la Comunitat de Regants del Segarra-Garrigues i Caixa Rural
    Peu de foto: 
    Foto: Cristina Mongay

Aquest acord de col·laboració permetrà a la banca cooperativa oferir condicions financeres preferents en nombrosos productes i serveis al conjunt dels seus regants


Caixa Rural i la Comunitat de Regants del Canal Segarra-Garrigues han signat un conveni de col·laboració amb l'objectiu d'establir sinergies i continuar donant suport al teixit agrícola d’una bona part de les comarques de la província de Lleida.

D’aquesta manera, l’Entitat es converteix en un referent financer per als membres d’aquesta Comunitat, que actualment agrupa divuit col·lectivitats. Un cop finalitzada la construcció del Canal Segarra-Garrigues, aquesta infraestructura beneficiarà a 17.000 regants d’una setantena de municipis de la Noguera, la Segarra, el Pla d’Urgell, l’Urgell, el Segrià i les Garrigues.

L’acord de col·laboració permetrà a Caixa Rural oferir condicions financeres preferents als regants de la Comunitat del Segarra-Garrigues en nombrosos productes i serveis, destacant especialment la línia de finançament ICO-MAPA-SAECA.

La signatura del conveni ha estat realitzada per Rubén Artieda i Javier García, Director de Negoci Agrari de Caixa Rural i Director Territorial de Caixa Rural, respectivament, i Josep Maria Jové, president de la Comunitat de Regants del Canal Segarra-Garrigues.

Comparteix

També t'interessarà