Silveri Caro, candidat del PSC a l’alcaldia de Tàrrega

REDACCIÓ
11-06-2022
  • Silveri Caro, candidat del PSC a l’alcaldia de Tàrrega
    Peu de foto: 
    Foto PSC

L’actual regidor d’Esports del PSC a l’Ajuntament de Tàrrega i vicepresident del Consell Comarcal de l’Urgell, Silveri Caro, va ser escollit com a candidat a l’Alcaldia de la ciutat. En l’Assemblea celebrada el divendres, els i les afiliades socialistes de Tàrrega han elegit Caro per encapçalar la llista que concorrerà a les eleccions municipals de 2023.

Silveri Caro ha posat de relleu que “durant aquests anys d’acord de govern, els socialistes hem demostrat solvència i rigor, capacitat d’acord i de gestió per tirar endavant els projectes que una ciutat com Tàrrega requereix i superar períodes difícils, com ha estat el de la pandèmia, sense deixar ningú enrere”.

En aquest sentit, ha dit, “el nostre projecte de futur se centra en reactivar la ciutat, impulsar-la per a recuperar la capitalitat econòmica i comercial a la plana de Lleida i defensar equipaments necessaris com la nova estació d’autobusos o l’ampliació del CAP, que ara ha aturat la Generalitat”.

En l’assemblea hi va assistir la diputada al Parlament i Secretària d’Organització del PSC de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran, Judith Alcalà.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta