S'incendia una teulada a Bellver de Cerdanya

REDACCIÓ
20-12-2017
  • S'incendia una teulada a Bellver de Cerdanya

Els Bombers van treballar fins ben entrada la matinada d’ahir en l’incendi que va calcinar la teulada d’una casa d’Éller, nucli de Bellver de Cerdanya, que es va originar dilluns a la tarda. Les flames van arrasar la teulada de l’habitatge. Els Bombers també hi van anar ahir a la tarda per revisar la casa i evitar que el foc es revifés.

D’altra banda, els Bombers van acudir ahir a sengles cases de Tremp i Mollerussa al ser alertats de focs de xemeneia. En cap dels casos no hi va haver ni desallotjats ni ferits. Els focs van tenir lloc a l’avinguda Alcalde Altisent de Tremp i el carrer Urgell de Mollerussa. Els focs en habitatge es disparen en aquesta època de l’any per l’arribada del fred, especialment els de xemeneies. Els Bombers aconsellen que es facin revisions periòdiques a les instal·lacions i instal·lar detectors de fum.

Val a recordar que divendres passat, a Balaguer, va morir una anciana de 83 anys a causa de la mala combustió d’una caldera. La família va donar la veu d’alarma. La dona va morir per una intoxicació de monòxid de carboni.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que és adequat que els nens i nenes facin activitats extraescolars aquest curs?