Sis lleidatans, rere una beca a El Celler de Can Roca

REDACCIÓ
Publicat: 
20-09-2019
Actualitzat: 20-09-2019 12:37
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Sis lleidatans, rere una beca a El Celler de Can Roca

Sis joves lleidatans opten a ser becats per formar-se a través d’un programa de pràctiques al reconegut restaurant El Celler de Can Roca de Girona durant quatre mesos. Es tracta d’un programa, amb la participació del BBVA, dirigit a promeses de la cuina i l’hostaleria que té per objectiu ajudar els professionals del futur a adquirir les aptituds necessàries per oferir la millor experiència als clients en el context actual, posant el focus en la innovació i la sostenibilitat.

En total, han estat seleccionades 105 persones a Catalunya (90 de Barcelona, sis de Lleida, cinc de Girona i quatre de Tarragona) del total dels 393 presentats. Els germans Roca faran ara la preselecció de 30 finalistes. D’ells sortiran 10 elegits en una final que es disputarà a Mas Marroch (Girona) al novembre.

Els candidats hauran de crear, dissenyar, cuinar, maridar un menú davant d’un jurat d’excepció format per Joan, Josep i Jordi Roca i part de l’equip d’El Celler. El xef Joan Roca va destacar durant la presentació de les beques que “són una oportunitat per als estudiants però també una font d’inspiració per a nosaltres”. Per la seua part, Josep Roca va subratllar que “obren la porta a qualsevol estudiant d’hostaleria que vulgui continuar aprenent” i va afegir que “la formació contínua és un aspecte que sempre és present a El Celler”.

Comparteix

També t'interessarà