Siviero apunta al 'play-off'

JOSÉ CARLOS MONGE
17-02-2017
  • Siviero apunta al 'play-off'

Gustavo Siviero va esmentar ahir per primera vegada que veu el Lleida amb opcions de disputar el play-off. “Esclar que és possible!”, va dir. “Si ens comportem en cada partit com ho hem fet en aquests últims, tindrem opcions. Però si els equips de dalt tenen coses a millorar, nosaltres encara tenim més coses a millorar, encara que només hem de centrar-nos en el pròxim partit i així fins a final de temporada”, va valorar.

El Lleida visitarà demà el camp de l’At. Saguntí, un equip que, com els lleidatans, es troba en ratxa positiva. Si el Lleida n’ha sumat 17 dels últims 21 possibles, l’equip valencià acumula cinc jornades sense perdre, en les quals ha sumat 9 dels 15 punts possibles. “Anem amb respecte, perquè és un rival que està competint molt bé”, va afegir Siviero. “Estan en ratxa, vénen d’aconseguir una gran victòria al camp del Badalona i és un equip que està en línia ascendent”, va assegurar l’entrenador.

Pel que fa al bon moment pel qual passa el Lleida, va comentar que “comptem amb arguments per sostenir la ratxa que tenim... No és una cosa que es degui només a la sort, que sol ser esquiva de vegades. Penso que estem bé, hem millorat coses, tot i que lògicament encara en tenim altres per millorar”, va incidir. En concret, es referia al fet de “no estar tant a mercè del que proposa el rival; hem de ser capaços de portar el partit a la nostra manera d’entendre el joc i tenim eines per aconseguir-ho”. Per a aquest matx, el tècnic continua tenint les baixes per lesió de Toño Vázquez i de Mia Guasch. “El Toño podria entrar en dinàmica de grup la setmana que ve”, va explicar. Va afirmar que, malgrat la bona ratxa de l’equip, “ara no hem de pensar en la classificació. Ni en el que pot passar després del partit. Només a tirar-lo endavant i continuar implicats com fins ara. Ja arribarà el moment de fer càlculs”, va assenyalar.

D’altra banda, el tècnic va recodar que “en la situació en què estem necessitem tirar els nostres partits endavant, però també que els de dalt es vagin deixant punts. Però, ara, l’important és guanyar nosaltres”.

Mariani: “Amb el Viladecans vull la mateixa intensitat de diumenge”

Ismael Mariani només ha necessitat dos partits per retornar el Lleida B al camí del triomf. Si diumenge passat el seu equip va derrotar per 1-0 l’EFAC, aquest pròxim rep a Gardeny el Viladecans (17.00 hores), un altre rival complicat. “La victòria de la passada jornada ens dóna tranquil·litat i, personalment, credibilitat en el missatge que vull transmetre. Ara ens espera un altre partit complicat, davant d’un rival que encaixa pocs gols i el que els demano als jugadors és que surtin amb la mateixa intensitat que ho van fer davant de l’EFAC”, explica Mariani. El nou tècnic incideix en la importància del treball defensiu. “M’agrada que els meus equips estiguin segurs darrere i des de la defensa anar creixent”. Tindrà la baixa de Chen i Liu, que són a la Xina amb la selecció.

Notícies relacionades: 
Comparteix

També t'interessarà

Enquesta