XAVIER MADRONA
28-03-2017
Actualitzat: 28-03-2017 9:54
  • Siviero esbronca l’equip

El tècnic del Lleida Esportiu, Gustavo Siviero, es va reunir ahir amb la plantilla abans de l’entrenament, que va ser una sessió de recuperació després del partit davant del Mallorca B, i va esbroncar els jugadors per la forma en què van gestionar la recta final del partit, que es va guanyar amb molt sofriment i gràcies al fet que Campos aturés un penal a cinc minuts del final amb 2-1 al marcador.

Siviero va acabar molt enfadat després del partit i no va ocultar el seu enuig a la sala de premsa. Ahir, en l’habitual xarrada setmanal postpartit, ja en fred, no va ser tan vehement, però va exigir als seus jugadors una concentració més gran i els va fer veure que cada vegada queden menys jornades i, malgrat que no serà fàcil, han de lluitar i posar els cinc sentits fins al final en l’intent de ficar-se en el play-off d’ascens.

“Això no és futbito, és futbol”, va dir a l’acabar el partit enfadat per errors i pèrdues de pilota

Com ja va dir l’entrenador argentí diumenge després del partit, va voler transmetre ahir als seus homes que han de gestionar els partits amb més maduresa, que no és digne d’un equip que aspira al play-off i que està fent una gran segona volta veure’s davant del passerell Mallorca B patint amb un 2-0 a favor. També li va doldre que alguns jugadors, quan semblava el partit controlat amb 2-0 i abans de l’expulsió d’Albisua, fessin algunes filigranes amb la pilota, que van ocasionar pèrdues quan faltaven molts minuts per davant. “Això no és futbito, és futbol”, va dir Siviero.

Fora d’això, a l’equip regna la lògica alegria i l’optimisme després de la victòria que, encara que soferta, és la vuitena consecutiva a casa i, després de l’entrepussada del Badalona, redueix la distància amb el play-off, que ara està per als blaus a sis quan abans de la jornada estava a vuit. La plantilla gaudirà avui de la seua jornada de descans setmanal i els jugadors tornaran a la feina a primera hora de demà, quan s’exercitaran de nou per començar a preparar el pròxim compromís de Lliga, que els enfrontarà diumenge a domicili a la UE Cornellà, a partir de les 18.00 hores.