“Sóc un jugador multiusos”

J.C. MONGE
04-09-2019
  • “Sóc un jugador multiusos”

El bahamià Michael Carey combina aquests dies l’adaptació a l’ICG Força Lleida amb la preocupació per la situació que viu el seu país, les Bahames, afectat per l’huracà Dorian. “Estic preocupat per la família i els amics. La zona on vivim no s’ha vist tan afectada, he parlat amb la meua mare i la família està bé. Però hi ha gent que ho ha perdut tot i veure el teu país devastat és molt dur. Estan vivint una situació molt complicada”, va explicar ahir durant la presentació. Es va definir com “un jugador multiusos” que pot donar a l’equip “el que necessiti”.

Jordi Guàrdia, segon entrenador, va dir que “Mike és un dos que pot jugar de tres. Ens aportarà verticalitat, capacitat de passada i també és un jugador molt físic”. “Sóc un escorta dels d’abans”, va afegir el mateix Carei, que va admetre que va ser el seu compatriota Shaquille O’Neal Cleare el que el va convèncer de fitxar pel Força Lleida. “Som amics des dels 5 anys”, va afegir Mike.

Per la seua part, el president del club, Félix González, va destacar que “Carey serà un jugador de referència per a nosaltres” i va afegir que falta per incorporar-se un jugador per tancar una plantilla “de luxe”, amb referència al senegalès Pa Mor Diene.

“Preparem el partit de l’Hospitalet com si fos de Lliga”

L’entrenador de l’ICG Força Lleida, Jorge Serna, va explicar ahir que es pren molt seriosament el debut demà a la Lliga Catalana LEB a la pista de l’Hospitalet. “Ens el prenem com es mereix una competició oficial i l’estem preparant com si fos de Lliga”, va assenyalar. Serna es va confessar “entusiasmat” davant d’aquest test, especialment per veure “el rendiment de Steve Santa Ana i Michael Carey, perquè el que poden donar la resta de jugadors ja el coneixem”. Va admetre que l’equip arriba “verd” a aquest partit, maglrat que es va mostrar optimista perquè “les primeres sensacions són molt bones”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Els plans per aquestes vacances són...