Solsona amplia la superfície del mercat per a 60 parades

REDACCIÓ
29-05-2020
  • Solsona amplia la superfície del mercat per a 60 parades

A partir d’avui divendres, pocs dies abans d’entrar a la fase 2 del desconfinament, l’ajuntament de Solsona permetrà que tornin al mercat setmanal la majoria de parades habituals. Segons va explicar fonts municipals, amb l’objectiu de respectar les mesures de seguretat sanitària, es quadruplica la superfície total del mercat i s’estén a la plaça del Camp i l’avinguda del Cardenal Tarancón.

Aquestes zones que s’afegeixen als llocs habituals del nucli antic, el portal del Castell i el passeig de Pare Claret, la qual cosa ha comportat la reordenació del recinte. Un total de seixanta parades formen el mercat ambulant de divendres a Solsona.

Dos de les d’alimentació del nucli antic aniran a l’àmbit del passeig. A l’avinguda del Cardenal Tarancón s’ubicaran noves parades de roba i calçat i a la plaça del Camp, una dotzena de punts de venda de roba, calçat, bijuteria, roba interior i flors.

Un costat del passeig és l’espai previst per a una quinzena de paradetes de confecció, roba de la llar, bijuteria, joguets i herboristeria, i l’altre està reservat per a una dotzena de marxants d’alimentació i confecció.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta