Solsona explica el funcionament del nou sistema de recollida de residus porta a porta

REDACCIÓ
25-07-2021
  • Solsona explica el funcionament del nou sistema de recollida de residus porta a porta

Amb motiu de la implantació del nou sistema de recollida de residus porta a porta (PaP) a Solsona a partir de l'octubre, la regidoria de Medi Ambient programa deu sessions informatives i participatives l'última setmana de juliol adreçades a la població en general i als diferents sectors econòmics. 

El porta a porta ha de permetre retirar tots els contenidors de la via pública i recuperar deixalles que ara van a parar a l'abocador. Aquest canvi respon a l'objectiu de continuar millorant la gestió dels residus davant l'emergència climàtica i ambiental i avançar en l'equitat social. Per aconseguir-ho, és clau la col·laboració del conjunt de la ciutadania i les activitats econòmiques per adaptar el nou sistema a les particularitats de Solsona. 

Es programen vuit de presencials els dies 27, 28 i 29 de juliol i dues de telemàtiques el 30 de juliol. Per participar-hi, cal inscriure-s'hi prèviament per correu electrònic a residus@ajsolsona.cat, o bé per telèfon al 973480050. Aquí es detallen els dies i horaris de les sessions programades.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?