Solsona multa amb fins a 3.000 € per causar danys als camins

SEGREcom
04-04-2014
  • Solsona multa amb fins a 3.000 € per causar danys als camins

L'ajuntament de Solsona ha donat llum verda a la nova ordenança per regular l'ús dels camins locals i garantir-ne la utilitat pública, delimitació i conservació.

El consistori preveu multes que oscil·len entre els 750 euros per a les infraccions lleus com llançar escombraries o circular a velocitats excessives, fins als 3.000 per faltes molt greus com provocar danys amb maquinària agrícola pesant, segons van indicar fonts municipals.

El consistori ja ha finalitzat l'inventari de camins que va començar en l'anterior mandat i que s'ha classificat en primaris, secundaris i terciaris. Així mateix, cada via inclou una senyalització per identificar-los i en constata la situació jurídica i la destinació i ús. L'elaboració de l'inventari ha comportat una documentació i investigació exhaustiva tant de fonts orals com escrites de caràcter històric, incloent-hi cartografia, llibres i publicacions.

L'ajuntament presentarà l'esmentat inventari als veïns el pròxim dilluns 7, dos anys després de la primera convocatòria per recollir aportacions ciutadanes en els primers treballs tècnics. El treball posa de manifest l'existència d'una xarxa de gairebé 100 quilòmetres de camins.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next