Sopar solidari per restaurar la teulada del temple d’Almacelles

MARÍA MOLINA
15-08-2019
  • Sopar solidari per restaurar la teulada del temple d’Almacelles

La parròquia d’Almacelles ha organitzat per al 14 de setembre, amb la col·laboració del consistori, el Sopar de la Teula per continuar captant fons per reparar la teulada de l’església. L’aportació per comensal serà de 10 euros pel sopar que dóna dret a participar en una rifa. La venda de tiquets serà del 2 al 6 de setembre a la sala parroquial.

L’església promou una campanya per apadrinar teules i recollir fons per sufragar les obres. De moment s’han apadrinat 470 teules, la qual cosa representa 9.400 euros. La primera fase de l’arranjament començarà al setembre. El cost de la intervenció és de 74.203 euros.

Zona per a autocaravanes al Vilot per treure-les del centre

L’ajuntament d’Almacelles ha donat llum verda a la construcció del primer pàrquing d’autocaravanes de la població que s’ubicarà al Vilot i que suposarà una inversió de 51.263 euros. Segons l’alcalde, Josep Ibarz, tindrà una capacitat per a deu vehicles amb la possibilitat d’ampliar l’equipament si hi ha més demanda. Ibarz va indicar, en aquest sentit, que s’ha observat en els últims mesos que alguns d’aquests vehicles estacionen al centre de la població. L’objectiu del projecte és donar un espai a aquest tipus de turisme de passada que podrà comptar amb una àrea amb tots els serveis bàsics.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que les disfresses de Carnaval són sexistes?

Carregant...
Load next