JUANMA GARCÍA
05-11-2018
Actualitzat: 05-11-2018 10:29
  • Sorpresa i golejada del Balàfia

Contundent victòria del Balàfia davant de l’Albi, 4-0, en un partit en el qual els de Lleida van sorprendre un equip visitant que va arribar al Municipal Manuel Lorite amb l’etiqueta de favorit, a l’ocupar la tercera posició a la taula.

El matx va començar amb un Balàfia molt superior que va sortir a totes des del primer minut aconseguint el primer gol del matx, 1-0. La intensitat defensiva dels locals i el bon joc de toc en atac van anul·lar un Albi que no aconseguia trobar el seu lloc sobre la gespa del Municipal Manuel Lorite.

El pas dels minuts no va fer més que augmentar el domini d’un conjunt local a què tan sols el porter visitant, Escrichs, impedia que les ocasions es transformessin en gols.

El segon gol del Balàfia va arribar amb la mitja hora de joc complerta, quan Marc Hortal va aconseguir superar el meta de l’Albi i, dos minuts després, arribava el tercer per al Balàfia que deixava el partit pràcticament sentenciat abans del descans, 3-0.

Amb el domini dels de la capital del Segrià, els jugadors de l’Albi van intentar crear jugades de perill amb la intenció d’entrar en el duel però la solidesa defensiva dels blancs va anul·lar qualsevol possibilitat de remuntar abans del descans per als visitants, 3-0.

A la represa, l’Albi va realitzar diversos canvis l’onze que van permetre als visitants entrar en el partit durant els primers minuts aconseguint crear algunes ocasions encara que sense sort en l’acabament. Tot i així, el Balàfia continuava dominant en el control de la pilota i, amb el pas dels minuts, va acabar per tornar a agafar les regnes del partit assetjant l’àrea visitant fins que els de Lleida van aconseguir tornar a marcar, 4-0, en el minut 70 per liquidar el matx. Amb el xoc dat i beneït, el Balàfia no va abaixar la intensitat i hauria pogut tornar a marcar però el porter visitant, en unes ocasions, i la falta de punteria provocada pel desgast físic, en d’altres, van impedir una golejada més folgada a favor d’un Balàfia que va aconseguir deixar els tres punts al Manuel Lorite.