Sound de Secà ultima ‘Pôsse’, que estrenarà a FiraTàrrega

X. SANTESMASSES
26-08-2019
  • Sound de Secà ultima ‘Pôsse’, que estrenarà a FiraTàrrega

Sound de Secà serà l’encarregat d’omplir de ritme de percussió la propera edició de FiraTàrrega, que se celebrarà dels dies 5 al 8 de setembre. Ho farà amb l’estrena de l’espectacle Pôsse, del qual aquest grup de joves de la Segarra va oferir ahir un assaig obert a Cervera, amb molt bona acollida per part del púbic. Després d’una dècada trepitjant places i carrers, Sound de Secà presenta un espectacle itinerant que reivindica l’espai públic com un lloc de trobada des de la música, el moviment, la veu i l’expressió, amb la percussió com a eix central.

Pôsse parla de la comunitat, de sumar i de connectar a partir d’un joc d’interacció i participació del públic, i destaca que la percussió no és només una festa, sinó que també serveix per poder comunicar-se. L’assaig obert, que va tenir lloc al migdia, va començar a la plaça de Santa Anna i va recórrer el centre històric pel carrer de Santa Anna i la plaça Sant Miquel fins a arribar a la plaça de la Universitat. La direcció artística de l’espectacle és a càrrec de Genís Farran i la direcció musical, de Robert Canela.

D’altra banda, aquells que adquireixin les entrades per als espectacles de pagament de FiraTàrrega 2019, que oscil·len entre els 6 i els 15 euros, abans de diumenge vinent 1 de setembre es beneficiaran d’un descompte del 20%.

[Descobreix el programa complet de FiraTàrrega 2019 amb la nostra pàgina especial!]

Comparteix

També t'interessarà