Sucs inicia la Festa Major amb pregó i ‘xupinasso’

REDACCIÓ
13-08-2022
  • Sucs inicia la Festa Major amb pregó i ‘xupinasso’
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

Els veïns i veïnes de Sucs gaudeixen des d’aquest divendres i fins al dilluns de la Festa Major 2022 amb tot un programa d’activitats per a grans i petits, que enguany presenten com a novetat destacada l’estrena del pregó i el ‘xupinasso’ a la Plaça Major, actes que han estat presidits per l’alcaldessa accidental de l’Ajuntament de Lleida, Sandra Castro, i el president de l’EMD, Guillem Boneu.

Malgrat que el pregó de festes, la lectura del qual ha estat a cura de la veïna Angelina Montornés, representi l’inici oficial de la Festa Major, al migdia les campanes de Sucs s’han encarregat de fer saber l’efemèride amb el tradicional repic.

L’alcaldessa accidental ha adreçat un missatge als veïns i veïnes, convidant-los a participar i gaudir dels actes programats, que permeten enfortir llaços de convivència entre la ciutadania, en un moment en el qual hem pogut recuperar la normalitat, després d’un temps privat per la pandèmia.

En finalitzar el pregó, els concentrats han participat en la tradicional ruta del Correbars, amenitzada per la batucada Sambala, que ha finalitzat a la pista d’estiu on ha continuat la festa amb les versions del grup Tropical i el DJ Feren.

Els actes infantils, esportius, gastronòmics i musicals continuaran els propers tres dies, destacant especialment el sopar popular del diumenge, a la Pista d’Estiu, i la celebració en honor a la patrona de Sucs, Assumpció de Maria, el dilluns, a l’església de la localitat.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta