Tanquen l'únic caixer de "La Caixa" del centre històric de Balaguer

REDACCIÓ
31-12-2020
  • Caixer "La Caixa" tancat a Balaguer

Operaris de Caixabanc han retirat aquest dimecres l'únic caixer automàtic de "La Caixa" existent al centre històric de Balaguer, situat a la plaça del Mercadal, un emplaçament amb 103 anys d'història bancària i que va ser la 12a oficina de l'entitat.

Caixabanc va fer pas enrere el passat mes d'abril del 2018 després de les queixes de veïns i associacions de la zona pel seu desmantellament a causa del tancament de l'oficina on estaven ubicats els caixers. La rectificació per part de Caixabanc arribava després que veïns i comerciants del centre històric van recollir 1500 firmes i van amenaçar de retirar els diners i tancar els comptes de l'entitat. L'ajuntament de Balaguer va mantenir converses amb l'entitat per tal de buscar una solució a les demandes del barri. Finalment l'entitat va tornar a instal·lar un caixer en aquest punt.

Ara finalment, l'entitat bancaria ha decidit tancar definitivament aquest caixer, molt utilitzat pels veïns de la zona i pels clients de fora del municipi sobretot els dies de marcat setmanal. Segons apunten algunes fonts, Caixabanc al·lega el tancament a la poca distància, 500 metres, que hi ha amb els altres caixers situats a la part nova de la ciutat. Amb el nou pla de tancament d'oficines s'han tancat les oficines i caixers del carrer Sant Crist, carrer Barcelona i ara la Plaça Mercadal, on només quedava el caixer automàtic. Caixabanc compta amb una única oficina a Balaguer situada a la plaça de la Sardana amb diversos terminals disponibles, on són freqüents les cues per treure diners.

En declaracions als mitjans locals, el paer en cap, Jordi Ignasi Vidal, ha lamentat aquest tancament hi ha recordat que el centre històric havia tingut fins a 13 entitats bancàries, ara només en queda una del Santander.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta