Tarragona assegura que organitzarà els Jocs del 2017

SEGREcom
28-08-2015

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i els representants dels ajuntaments de les subseus dels Jocs Mediterranis del 2017, es van reunir aquest dijous amb el president del Consell Superior d'Esports, Miguel Cardenal, per buscar una solució a la qüestió del finançament de l'esdeveniment esportiu.

En principi, totes les parts haurien arribat a un acord per estudiar el projecte amb detall i, en funció de les necessitats del finançament, estudiar quina és la millor fórmula per aconseguir aquests diners. Una quantitat que no està concretada i que podria ser inferior als 15 milions que es reclamen al Govern de l'Estat des de fa mesos. Malgrat això, l'alcalde de Tarragona s'ha mostrat "satisfet" i ha assegurat que "els Jocs Mediterranis no estan en dubte".

Després de la reunió, el primer a parlar va ser Ballesteros, que va voler remarcar que no "ens podem permetre no fer els Jocs" i va deixar clar que avaluaran el projecte i que "l'Estat estarà a l'altura per fer l'aportació que correspongui amb la fórmula que sigui".

Per la seua part, Miguel Cardenal va voler deixar clar que la seua visita a Tarragona estava justificada a causa de la seua "voluntat de posar-me a disposició dels alcaldes" i poder donar-los la visió del Govern espanyol.

El president del CSD va reconèixer que la crisi havia afectat l'aportació econòmica del Govern i que, malgrat les tensions, "seguim en disposició d'ajudar". A més, Cardenal va posar en relleu que gràcies a les bonificacions fiscals de les empreses patrocinadores dels Jocs ja s'han recaptat 11 milions d'euros, "diners que ha deixat d'ingressar l'Estat".

 

No hi ha una quantitat

No es va concretar ni la quantitat ni forma en la qual col·laborarà l'Estat en el finançament dels Jocs

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta