Tàrrega ajudarà a tramitar la preinscripció escolar a les famílies sense connectivitat

REDACCIÓ
13-05-2020
  • Tàrrega ajudarà a tramitar la preinscripció escolar de forma presencial a les famílies sense connectivitat

L’Ajuntament de Tàrrega avança comença avui l’atenció presencial per ajudar a tramitar la preinscripció escolar a les famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment telemàtic. Si bé el Departament d’Educació ha fixat aquesta opció de forma generalitzada entre els propers dies 19 i 22, el consistori targarí oferirà ja aquest servei avui, 13 de maig i el 15 de maig (el dijous 14 és festiu local) mitjançant l’Oficina Municipal d’Escolarització, a la planta baixa de la Casa Consistorial. L’atenció es farà individualitzada i amb cita prèvia al telèfon 973 311 608. La iniciativa respon a l’objectiu de garantir l’equitat en relació a les famílies que sí estaran en condicions de fer la preinscripció per via telemàtica, prevista a partir de demà mitjançant el portal preinscripcio.gencat.cat. Es tracta del procés corresponent a ensenyaments de primer i segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria.

Així mateix, l’Oficina Municipal d’Escolarització mantindrà estrictes mesures de seguretat i higiene. El personal durà guants i mascaretes, es guardaran les distàncies dictades per les autoritats sanitàries i el punt d’atenció es desinfectarà després de cada visita. També per evitar la propagació de la Covid-19, l’Ajuntament de Tàrrega ha instal·lat mampares de protecció a l’esmentada oficina. Cal destacar que la capital de l’Urgell ja col·locà fa uns dies aquestes estructures de metacrilat als taulells de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), acció que s’estendrà a altres punts de contacte directe amb el públic conforme es vagin restablint els serveis durant les fases de desescalada.

Preinscripció a les llars d’infants municipals a partir de demà

En paral·lel, les dues llars d’infants municipals de Tàrrega, La Pau i El Niu, obren també el període de preinscripció per al curs 2020 – 2021 a partir del dia d'avui. El tràmit es podrà dur a terme de forma prioritària mitjançant via telefònica i telemàtica si bé també presencialment a ambdós centres, mantenint les mesures de seguretat. El termini s’allargarà fins al 22 de maig, en horari de 9 del matí a 1 del migdia. Prèviament, des del passat dilluns, les dues llars d’infants també ja han atès consultes per via telefònica i telemàtica.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?