Tàrrega avança l'horari del cicle de teatre per afavorir els restaurants

SEGREcom
23-09-2014
  • Tàrrega avança l'horari del cicle de teatre per afavorir els restaurants

Tàrrega presenta la vintena temporada del seu cicle de teatre amb una novetat destacada, l'avançament de l'horari de les actuacions a les 21.00 h en lloc de les 22.00 h com es venia fent tradicionalment. Segons va explicar l'edil de Cultura Albert Rosinés, l'objectiu és que els assistents al cicle de teatre es quedin després a sopar als restaurants de la ciutat. Així, un total de 10 restaurants participen també en el finançament de la difusió de la temporada de teatre. Segons Rosinés, es pretén, d'una banda, no afectar el comerç local, "fem les obres després del seu tancament", i després afavorir "la bona oferta gastronòmica dels restaurants de Tàrrega". La temporada presenta un total de 8 obres entre el 4 d'octubre i el 7 de febrer al teatre Ateneu. Com a cap de cartell destaca l'actuació de la companyia catalana The Chanclettes que oferirà el 10 de gener #Dputucool, un muntatge d'humor relacionat amb la vida frenètica en la qual viu instal·lada la societat actual.

El cicle l'inaugurarà la companyia Les Antonietes amb l'obra Stockmann, adaptació lliure d'Un enemic del poble del dramaturg noruec Henrik Ibsen. Altres obres es presenten el 18 d'octubre com Lo tuyo y lo mío de la cia. Con un canto en los dientes; el 8 de novembre La partida de Focus; el 22 de novembre Jo de major vull ser Fermí Jiménez d'El Pont Flotant; el 13 de desembre El sopar d'Iguana Teatre; el 24 de gener L'orfe del clan dels Zhao de La Perla 29; i conclourà el 7 de febrer amb Smiley de la cia. Flyhard.

En la passada edició del cicle es va aconseguir una mitjana de 150 espectadors per funció. El pressupost de la temporada suma un total de 30.000 euros. Albert Rosinés va destacar la continuïtat del cicle, "un dels més veterans de Lleida".

Vintè aniversari

La temporada de teatre celebra el 20 aniversari i és una de les més veteranes de la província de Lleida

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next