Tàrrega confirma dotze nous casos de coronavirus i en suma 21 de detectats

ACN
30-03-2020
  • Tàrrega ajorna el cobrament de les taxes municipals fins al juliol

L'Ajuntament de Tàrrega ha informat aquest dilluns, a través del Departament de Salut, sobre la detecció de dotze nous casos de coronavirus al municipi. Tots ells han requerit d'ingrés hospitalari i es troben a l'Arnau de Vilanova de Lleida. Amb aquestes dades, el nombre de persones afectades a la capital de l'Urgell ascendeix a 21 -més del doble que fa tres dies-, setze dels quals estan en centres sanitaris i cinc més en aïllament als seus domicilis.

L’alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan, ha reiterat la seva crida a extremar les mesures de precaució i prevenció, i apel·la al confinament domiciliari responsable i solidari per evitar la propagació de la covid-19. En aquest sentit, ha recordat que la Policia Local vetlla pel compliment de les restriccions de mobilitat a la via pública, mentre que la brigada municipal duu a terme tasques de desinfecció d'espais públics arreu de la ciutat. Pijuan també ha volgut agrair les diferents iniciatives solidàries sorgides del teixit associatiu i empresarial per dotar de material a centres sanitaris i residències de gent gran, a més de la tasca assistencial de la Xarxa de Voluntariat de Tàrrega, que proveeix aliments i fàrmacs a persones en situació de vulnerabilitat sense que aquestes hagin de sortir de casa.

D'altra banda, el grup de voluntàries amb màquina de cosir creat per Cartaes, Alba i La Soll, que va néixer amb l'objectiu de fabricar mascaretes casolanes, començarà aquesta setmana la confecció de cent bates destinades al CAP de Tàrrega i residències.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veus encertada la nova limitació de les reunions socials a 6 persones?