Tàrrega consolida la nova àrea de comerços

SEGRE TÀRREGA
09-01-2020
  • Tàrrega consolida la nova àrea de comerços

L’avinguda de Barcelona de Tàrrega, l’entrada a la ciutat des de Cervera, s’ha consolidat com a zona de superfícies comercials i en els propers mesos encara creixerà més. La cadena de supermercats Mercadona va anunciar que invertirà aquí 4 milions en el nou establiment, que preveu inaugurar durant el tercer trimestre d’aquest any, segons fonts de l’empresa. Operaris van començar ahir les obres amb la demolició de l’estació de servei Prats, gasolinera de Repsol que va tancar les portes el 31 de desembre passat després de gairebé noranta anys. Els terrenys acolliran el pàrquing del supermercat, d’uns 3.000 metres quadrats i capacitat per a 207 vehicles.

Per la seua part, la superfície de venda del nou supermercat ocuparà 1.700 metres quadrats i ocuparà les instal·lacions de l’antic Lild i de les botigues de La Sirena i Merkal Calzados. Aquestes dos últimes tancaran al febrer i està previst enderrocar els edificis actuals al març. La Sirena ha iniciat obres per obrir una altra botiga a l’avinguda de Barcelona.

Els terrenys del nou Mercadona, uns 6.400 metres quadrats, continuaran sent propietat de la família Prats, que els ha llogat. La inauguració del nou supermercat suposarà el tancament del que tenen a Cervera i la plantilla passarà al de Tàrrega. El nou establiment vendrà productes locals de Lleida.

A part de Mercadona, que té un altre supermercat més petit a la mateixa avinguda de Barcelona, a la zona tenen locals les cadenes Caprabo i Lidl. També hi ha una botiga de productes per a mascotes Relamidos, una botiga d’electrodomèstics Confort, un basar xinès, la botiga de productes ecològics Fem Cadena i recentment ha obert també una botiga de la cadena de roba econòmica holandesa Zeeman.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next