Tàrrega crida “ja n'hi ha prou!”

X. SANTESMASSES
25-01-2021
  • Tàrrega crida “ja n'hi ha prou!”

Els clubs, les entitats i els centres esportius de Tàrrega es van concentrar ahir a la plaça del Carme per alçar la veu i clamar que “ja n’hi ha prou!”. Dolors Garcia, del Centre Esportiu Sant Jordi i portaveu de l’acte, va explicar que “l’esport és essencial i és salut perquè si no tenim salut, no tenim res”. Garcia va assegurar que “nosaltres no som els culpables de la situació sanitària ja que està comprovadíssim que tots els centres esportius hem tingut zero casos de Covid”. En aquest sentit, en nom de tots els clubs, entitats i centres esportius de la capital de l’Urgell, va reclamar al Govern que “se’ns escolti ja que pots gaudir de la cultura, anar a missa, anar a comprar tabac i fer moltes coses més però, en canvi, no pots fer esport. És incongruent”.

També va dir que aquest tercer tancament els suposa dificultats econòmiques per tirar endavant. La concentració va comptar amb el suport de la regidoria d’Esports del consistori i l’assistència del regidor Silveri Caro i part del personal.

L’acte va arribar una setmana després que membres del Club Natació Tàrrega també protestessin contra les noves restriccions imposades pel Govern per frenar l’evolució de la pandèmia.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses participar en la 25a edició de l'Animac?