Tàrrega dedica la Lan Party als ‘youtubers’ en una cinquena edició de rècord

SEGRE TÀRREGA
08-08-2017
  • Tàrrega dedica la Lan Party als ‘youtubers’ en una cinquena edició de rècord

El pavelló municipal d’esports de Tàrrega acollirà entre l’11 i el 13 d’agost la cinquena edició de la Targalan, la lan party organitzada per l’Associació Agrat amb la col·laboració del consistori. El certamen, que comptarà amb la xifra rècord de 220 participants, tindrà com a protagonistes els youtubers amb la presència de David Amorín DamKalloh, responsable del canal La Taberna de Dam, que té 40.000 subscriptors i vídeos que superen les 80.000 reproduccions. Amorín oferirà dissabte a la tarda una xarrada, gratuïta i oberta al públic en general, sobre les possibilitats que ofereix YouTube i sobre el crowdfunding, una forma de mecenatge per internet, així com els seus projectes.

Durant 48 hores seguides, la convocatòria reunirà 220 aficionats a la informàtica i als videojocs que compartiran en xarxa continguts i jugaran interconnectats. Un 60% dels participants repeteixen en la cita i la majoria procedeixen de diferents punts de Catalunya.

Conferència del ‘youtuber’ David Amorín, competició de Rocket League i concurs de Plastilina Freak

En els concursos es repartiran premis i regals, cedits per empreses del sector, valorats en més de 4.000 euros. Com a novetat, es disputaran competicions de Rocket League, un joc que fusiona futbol amb cotxes. Repetiran les competicions de League of Legends, Counter Strike, HearthStone, Overwatch, Street Fighter 5 i FIFA 2017. Entre les activitats paral·leles hi haurà un concurs de Plastilina Freak, amb el disseny d’un personatge de còmic o friqui, i una gesta de cavallers. Un altre dels atractius és que els usuaris podran utilitzar la piscina municipal. El regidor de Cultura, Raül Palacios, va destacar que “la Targalan és una bona manera de passar uns dies d’estiu i de participar en atractives xarrades”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta