Tàrrega es bolca contra el càncer infantil

REDACCIÓ
17-06-2019
  • Tàrrega es bolca contra el càncer infantil
  • Tàrrega es bolca contra el càncer infantil

La festa Posa’t la Gorra, solidària amb els nens i joves que tenen càncer, s’està consolidant a Tàrrega i en la seua tercera edició, celebrada ahir, va aconseguir vendre més d’un miler de gorres dissenyades per Agatha Ruiz de la Prada. La presidenta d’Afanoc, Maite Montañés, va destacar que preveuen superar els 7.000 euros recaptats l’any passat i va recordar que “a la Casa dels Xuklis atenem unes 25 famílies cada dia, motiu pel qual és important organitzar la festa Posa’t la Gorra per tot el territori”.

La matinal solidària va tenir lloc al Parc de Sant Eloi, on els assistents van poder participar en una vintena d’activitats entre tallers i demostracions de dansa, així com tir amb arc, bitlles i passejos amb ponis.

El moment més emotiu i esperat de la jornada va arribar al migdia amb el moment de la lectura del manifest a càrrec d’Anna i Emma, dos joves vinculades a Afanoc que han viscut el càncer de prop, que van agrair les diferents aportacions i van posar de relleu el treball i el suport de l’associació amb les famílies que tenen càncer infantil.

Seguidament, els Agents Rurals van alliberar un milà negre recuperat al Centre de Fauna de Vallcalent. La jornada solidària va acabar amb un concert de Carlitos Miñarro. La festa Posa’t la Gorra va rebre la visita de la flamant alcaldessa, Alba Pijuan, i dels edils Ivonne Pont, Xavier Rossell i Teresa Sala, que van agrair la involucració d’entitats i clubs de la ciutat.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next