Tàrrega estrenarà al setembre la seva primera Marxa BTT

REDACCIÓ
23-08-2018
  • Tàrrega estrenarà al setembre la seva primera Marxa BTT

La capital de l'Urgell estrenarà el proper diumenge 2 de setembre la seva primera Marxa BTT, un esdeveniment esportiu que pretèn potenciar aquesta modalitat de ciclisme al territori. Els seus artífexs, agrupats sota el nom de BTT Tàrrega, són la UE Vallfogona, Bici 3.0 Cycling Bike Shop, Club Ciclista Tàrrega, Agrupació Excursionista de l’Urgell i Associació Alba. La iniciativa rep el suport de la Regidoria d’Esports.

La Marxa BTT espera aplegar en la primera convocatòria uns 300 participants, amb previsió que la xifra augmenti en els propers anys. “Hem detectat molta afició per la BTT a la zona de l’Urgell i creiem que l’esdeveniment té potencial per créixer i consolidar-se”, argumenta Albert Fitó, portaveu de BTT Tàrrega. A més, “sumem l’experiència de la UE Vallfogona, que ha organitzat amb èxit 14 edicions de la Marxa BTT de la Vall del Corb”, assenyala Jaume Abad, un altre dels portaveus.

Els organitzadors han fixat dos circuits: un de 25 quilòmetres per a persones que es vulguin iniciar en aquest esport i un segon de 50 quilòmetres per a ciclistes més avesats. La sortida d’ambdós recorreguts tindrà lloc a les 9 del matí al Càmping Municipal – Espai Felip Robinat Felip. L’itinerari discorrerà pels entorns de Tàrrega, El Talladell, La Mora, Granyena de Segarra, Mas de Bondia i Verdú. La 1a Marxa BTT de Tàrrega no té caràcter competitiu si bé es lliuraran obsequis als primers classificats.

Des de l’Ajuntament de Tàrrega han volgut destacar la dinamització de l’oferta esportiva i turística que suposa la 1a Marxa BTT. “Tàrrega és l’escenari propici perquè la convocatòria sumi participació i tingui continuïtat”, afirma Jaume Folguera. “Tenim territori, gent i experiència”, afegeix Albert Fitó. 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta