Tàrrega inaugura una nova galeria privada d'art

REDACCIÓN
Publicat: 
18-12-2020
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Tàrrega inaugura una nova galeria privada d'art

Tàrrega compta des d’ahir amb una nova galeria d’art. Es tracta de Gerart Gallery, impulsada per Gerard Cucurull, veí de la capital de l’Urgell i amant de l’art, que pretén “cobrir una carència que hi havia al territori i donar una oportunitat als artistes per mostrar les seues obres i, per al públic, un nou atractiu en el qual gaudir de l’art i, si així ho considera, comprar també obres”. Cucurull va comentar que “em faria especial il·lusió poder descobrir artistes emergents i generar vincles de col·laboració amb l’Escola Ondara de Tàrrega”.

La Gerart Gallery, ubicada al número 4 del carrer Josep Trepat i Galceran, va obrir portes amb una exposició de pintura titulada Serendipia, a càrrec de la interiorista i artista plàstica barcelonina Gloria Cañadó. La galeria podrà visitar-se totes les tardes de dilluns a divendres, de 18.30 a 20.30 hores, i els dissabtes al matí. Durant aquestes pròximes festes nadalenques també és possible que obri algun diumenge o festius.

L’acte inaugural va comptar amb la presència del regidor de Cultura, Carlos Vílchez, que va agrair la iniciativa de Cucurull perquè “contribuirà a posicionar la localitat de Tàrrega com un referent cultural”. També va assistir a l’acte el president del consell de l’Urgell, Gerard Balcells.

Comparteix

També t'interessarà