Tàrrega ja té data per inaugurar la temporada de piscines

REDACCIÓ
12-06-2022
  • Tàrrega ja té data per inaugurar la temporada de piscines
    Peu de foto: 
    Foto Ajuntament de Tàrrega

Les piscines municipals d’estiu de Tàrrega iniciaran la nova temporada de bany el proper dissabte 18 de juny. Operaris de Serveis Municipals ultimen aquests dies la posada a punt de l'espai amb la reparació de rajoles; la reposició de mobiliari malmès; la revisió de filtres i maquinària; i els retocs a la gespa i l’arbrat. Com a novetat, s’ha habilitat una nova entrada al recinte des del vestíbul del Complex Piscines Tàrrega (piscina coberta) de manera que ambdues instal·lacions compartiran accés. La Regidoria d’Esports, que gestiona directament les instal·lacions, manté els preus d’entrades i abonaments. Així, l’abonament individual per adults costa 75 euros; l’infantil, 55 euros; per a persones jubilades, 45 euros; i el familiar, 145 euros. Alhora, s’ofereix la possibilitat d’adquirir un abonament de 25 banys a 60 euros i, com a novetat, un de 40 banys per 100 euros. Pel que fa a les entrades individuals, els preus són 3 euros (infantil), 4 euros (adult) i 2 euros (majors de 65 anys). L’accés serà lliure per als infants menors de 3 anys. També es mantenen els preus especials per a persones amb discapacitat, que gaudeixen de l’entrada a 1 euro i l’abonament a 30 euros (el mateix preu s’aplicarà als seus acompanyants i monitors).

Nou abonament per als usuaris de la piscina coberta

Així mateix, s’ha de destacar que les persones abonades a la piscina coberta gaudiran de preus avantatjosos en adquirir abonaments de les piscines d’estiu (individual per adults a 45 euros i per a majors de 65 anys, a 25 euros). Les persones amb discapacitat que siguin usuàries de la piscina coberta podran adquirir l’abonament per 15 euros (el mateix import s’aplicarà al seu acompanyant si també és abonat mentre que, si no ho és, el preu serà de 30 euros). A més, durant el mes d’agost, quan es realitzaran tasques de manteniment de la piscina coberta, els abonats tindran accés lliure a les piscines d’estiu. Amb aquesta mesura, “volem evitar possibles baixes d’abonaments a la piscina coberta durant l’estiu garantint la disponibilitat d’unes instal·lacions de qualitat per als amants de la natació”, ha explicat Silveri Caro, regidor d’Esports.

Les piscines municipals d’estiu romandran obertes de dilluns a diumenge, de 2/4 d'11 del matí a 2/4 de 8 del vespre (festius inclosos), fins al 4 de setembre. L'equipament ocupa una superfície de 7.900 m2 i ofereix una làmina d'aigua de 1.280 m2 a més de solari, dutxes i vestidors, guixetes personals i lloguer de gandules. La venda d’entrades i abonaments s’efectuarà per via telemàtica mitjançant el web www.tarrega.cat/piscines (totalment renovat) a partir del dilluns 13 de juny (en accedir al recinte es mostrarà al mòbil el codi de compra). També es podran adquirir entrades d’un sol dia i abonaments de forma presencial a la recepció del Complex Piscines Tàrrega. Al mateix web també s’ofereix més informació i el llistat complet de preus així com dels serveis addicionals.

Piscines d’Altet i Claravalls

Les piscines municipals d’Altet i Claravalls també començaran la temporada el proper dissabte 18 de juny i els preus públics no han experimentat variacions en relació a l’any passat. Els veïns residents dels pobles tindran preferència a l’hora d’adquirir abonaments, que oscil·len de 35 a 120 euros. Les entrades individuals costaran de 2 a 4 euros segons la modalitat. També s’hi podran adquirir les entrades especials per a persones amb discapacitat (entrada individual a 1 euro i abonament a 30 euros). La temporada de bany a Altet i Claravalls finalitzarà el diumenge 31 d’agost. Els abonaments també es poden adquirir al web esmentat.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veuràs algun partit del Mundial de futbol de Qatar?