Tàrrega obre les piscines municipals amb instal·lacions renovades

REDACCIÓ
Publicat: 
12-06-2023
Actualitzat: 12-06-2023 11:54
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Tàrrega obre les piscines municipals amb instal·lacions renovades
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Tàrrega

Les piscines municipals d’estiu de Tàrrega iniciaran la nova temporada de bany el proper divendres 16 de juny. Operaris de Serveis Municipals ultimen les tasques per posar a punt el recinte com la revisió de filtres i maquinària; la col·locació de llambordes; o els retocs a la gespa i l’arbrat. Enguany, a més, la Regidoria d’Urbanisme ha dut a terme importants treballs previs de reparació d’elements malmesos per l’ús i el pas del temps.

Així, d’una banda, s’han invertit 48.300 euros en la reposició de paviments a les zones conegudes com les platges. Aquí, en una superfície de 340 metres quadrats, s’han retirat les lloses antigues i s’han substituït per un nou enrajolat. També s’hi han instal·lat noves dutxes exteriors. D’altra banda, les escales interiors del vas, de 200 metres quadrats, també han estat objecte de millora amb una inversió de 58.469 euros. Aquesta estructura s’ha reconstruït de formigó i s’ha revestit amb un nou paviment de rajola.

Les piscines d’estiu, gestionades per la Regidoria d’Esports, romandran obertes de dilluns a diumenge, de 2/4 d'11 del matí a 8 del vespre (festius inclosos), fins al 3 de setembre. L'equipament, de 7.900 metres quadrats, ofereix una làmina d'aigua de 1.280 metres quadrats a més de solari, dutxes, vestidors, guixetes i lloguer de gandules i cadires de platja.

La venda d’entrades i abonaments s’efectuarà per via telemàtica mitjançant el web www.tarrega.cat/piscines a partir d'avui, dilluns 12 de juny (en accedir al recinte es mostrarà al mòbil el codi de compra). També es podran adquirir entrades i abonaments de forma presencial a la recepció del Complex Piscines Tàrrega (piscina coberta), que farà a la vegada d’accés principal al recinte.

El servei ha congelat els preus d’entrades i abonaments. Així, l’abonament individual per adults costa 75 euros; l’infantil, 55 euros; per a persones majors de 65 anys, 45 euros; i el familiar, 145 euros. Alhora, s’ofereix la possibilitat d’adquirir un abonament de 25 banys a 60 euros i un de 40 banys per 100 euros. Pel que fa a les entrades individuals, els preus són 3 euros (infantil), 4 euros (adult) i 2 euros (majors de 65 anys). L’accés serà lliure per als infants menors de 3 anys.

També es mantenen els preus especials per a persones amb discapacitat, que gaudeixen de l’entrada a 1 euro i l’abonament a 30 euros. Així mateix, les persones abonades a la piscina coberta gaudiran de preus avantatjosos en adquirir abonaments de les piscines d’estiu.

Les piscines d’Altet i Claravalls s’incorporen al carnet comarcal

Pel que fa a les piscines municipals d’Altet i Claravalls, obriran la temporada el proper dissabte 17 de juny amb una novetat significativa: per primera vegada s’integren dins el nou carnet comarcal que permet l’accés a 17 piscines de l'Urgell. Els forfets tenen els següents preus per persona: 40 euros (individual); 30 euros (família nombrosa o monoparental); i 25 euros (majors de 65 anys o amb discapacitat). Així mateix, els abonaments de les piscines de Tàrrega també permetran l’accés a les d’Altet i Claravalls, recintes que romandran oberts de dilluns a diumenge, de les 11 del matí a les 8 del vespre, fins al 31 d’agost.

Comparteix

També t'interessarà