Tàrrega obre una nova edició del seu cicle estiuenc d'arts de carrer, PÚBLIC!

REDACCIÓ
Publicat: 
03-07-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Tàrrega obre una nova edició del seu cicle estiuenc d'arts de carrer, PÚBLIC!
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Tàrrega

La Regidoria de Cultura de Tàrrega ha obert aquest cap de setmana dos dels cicles que integren la seva programació d’estiu. D’una banda, ha aixecat el teló la cinquena edició del Cicle d’Arts de Carrer PÚBLIC!, el qual es desenvolupa als pobles del municipi. La pista poliesportiva d’Altet ha estat el primer escenari, on la Cia. Capicua va portar dissabte el seu muntatge de circ titulat Nushu.

Combinant acrobàcies, circ i teatre gestual, les integrants de l’agrupació catalano-aragonesa van recrear al seu espectacle una fàbrica tèxtil amb una escala aèria. L’eix argumental va esdevenir una denúncia ferotge contra la globalització econòmica i l’explotació laboral a la indústria de la roba.

La programació continuarà el diumenge 16 de juliol a Santa Maria de Montmagastrell de la mà del grup lleidatà Fadunito i el seu espectacle familiar OFF. Prendrà el relleu el dissabte 22 de juliol a la Figuerosa el duo format per Magí Serra i Anamaria Klajnscek, que protagonitzaran el muntatge de dansa Cossoc coproduït per FiraTàrrega. Finalment, El Celler d’Espectacles portarà a Claravalls el dissabte 29 juliol una nova versió del clàssic contemporani La visita de la vella dama de Friedrich Dürrenmatt.

D’altra banda, la capital de l’Urgell també va iniciar dissabte passat el Cicle d’Havaneres i Música Tradicional amb una ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Tàrrega a plaça del Carme, que es repetirà el 5 d’agost. Altres propostes de les nits estivals seran els concerts dels Pescadors de l’Escala (8 de juliol, Riudovelles); Ballaveu (11 d’agost, plaça dels Comediants); i Mar i Vent (18 d’agost, jardins de l’Ateneu).

Més d’una setantena d’activitats integren la programació cultural d’estiu a Tàrrega. El municipi ofereix fins al setembre una variada programació d’arts escèniques, música en viu, cinema, festes i vetllades que amenitzen el calendari de vacances per a públics de totes les edats. Són propostes programades per la Regidoria de Cultura, el teixit associatiu i el sector privat de l’oci, la majoria de les quals són de caràcter gratuït i en espais a cel obert.

Comparteix

També t'interessarà