Tàrrega preveu vendre 1.000 gorres per ajudar Afanoc

REDACCIÓ
13-06-2019
  • Tàrrega preveu vendre 1.000 gorres per ajudar Afanoc

Tàrrega s’afegeix per tercer any consecutiu a la festa solidària Posa’t la Gorra a favor d’Afanoc (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya), que ajuda les famílies amb nens que tenen càncer infantil. Una vintena de comerços s’ha afegit a la iniciativa amb la venda d’un miler de gorres de les quals ja se n’ha adquirit la meitat.

El parc de Sant Eloi acollirà diumenge al matí una quinzena de tallers a càrrec d’entitats, clubs i una desena d’actuacions de dansa, música i màgia. El moment més emotiu de la jornada, que presentarà l’actor Jordi Miñarro, tindrà lloc a les 12.30 hores, quan adolescents que han tingut càncer o l’han viscut de prop llegiran un manifest, a fi de donar veu a les seues necessitats. En aquesta edició, la gorra ha estat creada per Agatha Ruiz de la Prada i el seu preu és de set euros. També podrà adquirir-se diumenge.

Des d’Afanoc, Pili Vilella, membre de la junta, i Rebeca Ríos, responsable de comunicació a Lleida, van destacar la importància d’aquesta festa “per obrir-nos al territori i sensibilitzar la ciutadania”. Ríos va afegir que l’entitat ha atès més de 100 famílies des de 2013. Per la seua part, l’alcaldessa en funcions de Tàrrega, Rosa Maria Perelló, va posar de relleu la tasca d’Afanoc i que “des de la ciutat ens sumem a aquesta jornada solidària”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta