Tàrrega respondrà en directe a Instagram les preguntes de la ciutadania

REDACCIÓ
20-04-2020
  • Tàrrega respondrà en directe a Instagram les preguntes de la ciutadania sobre la crisi del coronavirus

L’alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan Vallverdú, intervindrà en directe a la xarxa social Instagram per respondre les preguntes que formuli la ciutadania arran de la crisi del coronavirus. L’emissió tindrà lloc el divendres 24 d’abril, a les 7 de la tarda, a través del recurs Live del compte d’Instagram @ajuntamenttarrega. Veïns i entitats ja poden trametre les seves preguntes des d’avui dilluns i fins divendres a les 12 del migdia enviant un correu electrònic a alcaldia@tarrega.cat. També es pot publicar la pregunta directament als comentaris dels comptes de l’Ajuntament de Tàrrega a Instagram, Facebook i Twitter amb l’etiqueta #instaliveTRRG. La crida també és oberta als mitjans de comunicació.

L’alcaldessa anima la ciutadania a fer arribar les seves preguntes i inquietuds sobre la gestió de la crisi del coronavirus a la capital de l’Urgell. “Intentarem resoldre els dubtes sobre la pandèmia mitjançant aquest nou exercici de participació ciutadana”, manifesta la primera edil. “Si s’escau, preveiem agrupar les preguntes que siguin similars per donar agilitat a l’emissió”, ha apuntat l’alcaldessa tot afegint que “si gaudeix de bona resposta, la iniciativa tindrà continuïtat de forma periòdica per fomentar el contacte directe entre la ciutadania i el govern local”. La sessió per Instagram Live tindrà una durada màxima d’una hora.

Des de l’esclat de la crisi de la Covid-19, l’Ajuntament de Tàrrega ha informat puntualment de les incidències i les mesures de prevenció adoptades a través dels seus canals oficials (web, APP, Facebook, Twitter i Instagram) juntament amb l’emissora municipal Ràdio Tàrrega. Recentment el consistori també ha afegit un canal de Telegram a les seves eines telemàtiques de comunicació.

Balanç actualitzat de casos positius al municipi

D’altra banda, i pel que fa al balanç actual de diagnòstics, la xifra de casos positius confirmats al municipi de Tàrrega s’eleva a 54, segons assenyala avui l’aplicatiu del Departament de Salut. En paral·lel, i amb dades aportades pel CAP, el total de positius a l’Àrea Bàsica de Salut de Tàrrega (que inclou una vintena de municipis de l’Urgell, Segarra i la Conca de Barberà) ascendeix a 105. Una vegada més, des del consistori s’insisteix a fer un confinament responsable i solidari atenent a les mesures de seguretat per fer front a la pandèmia.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que davant de la malaltia de l'Alzheimer...