Tàrrega tancarà el Català de ral·lis sobre terra

REDACCIÓ
01-11-2019
  • Tàrrega tancarà el Català de ral·lis sobre terra

Tàrrega serà escenari aquest cap de setmana, 2 i 3 de novembre, de la vint-i-sisena edició del Ral·li Ciutat de Tàrrega, penúltima cita del Campionat de Catalunya de Ral·lis de Terra i que també puntuarà per a la Copa de Promoció Trofeu Júnior, el Trofeu Ral·lisprint de Terra, el Volant RACC-Trofeu Mavisa i la Challenge Focuxtreme. La prova, organitzada per l’Escuderia Tàrrega, espera una quarantena d’equips participants en totes les seues categories.

El recorregut discorrerà per camins rurals de la zona de l’Urgell amb un total de 70,26 quilòmetres cronometrats. El traçat es divideix en dos trams: l’A, d’11,35 quilòmetres, i el B, de 12,07, als quals els pilots hauran de fer tres passades. El dissabte 2 de novembre a la tarda tindran lloc les verificacions administratives i tècniques i el diumenge 3 es disputaran les diferents competicions, amb sortida i arribada al parc tancat, que aquest any s’ubicarà a l’Espai Fassina, al centre de la ciutat.

Els participants sortiran del parc tancat a partir a les 8.40, el primer pilot a entrar en el tram A ho farà a les 9.06, i el primer en el tram B, a les 9.39. La direcció de carrera s’instal·larà a l’Espai MerCAT i al Consell Comarcal de l’Urgell (plaça de les Nacions sense Estat) i l’assistència, al recinte del Parc Esportiu.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Els plans per aquestes vacances són...