Tàrrega tindrà set punts de wifi gratis a partir de dimecres

REDACCIÓ
29-06-2020
  • Tàrrega tindrà set punts de wifi gratis a partir de dimecres

L’ajuntament de Tàrrega posarà en marxa a partir de dimecres set punts d’accés de wifi gratuït en diversos espais públics i edificis de titularitat municipal.

La implantació de la xarxa wifi s’emmarca dins del projecte WIFI4EU, mitjançant el qual la Unió Europea ha concedit a la capital de l’Urgell una subvenció de 15.000 euros. Els punts de connexió a la via pública s’han situat a les places Major, del Carme i Sant Antoni.

Quant a equipaments, la ciutadania tindrà accés lliure a la xarxa pública de wifi a l’ajuntament, el Centre d’Entitats, les piscines municipals i la biblioteca Germanes Güell. També en farà ús la plantilla municipal per al desenvolupament de les seues tasques.

Els equips wifi ja s’han instal·lat i s’han realitzat amb èxit les primeres proves. L’alcaldessa, Alba Pijuan, va dir que “la posada en funcionament de la xarxa de wifi públic i gratuït suposa un benefici col·lectiu per afavorir l’activitat social i econòmica”. Pijuan també va destacar que el servei dóna resposta a la creixent demanda de connectivitat que requereix l’ús de les noves tecnologies.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta