Tàrrega ultima el nou espai de passeig vora la riba del riu Ondara

REDACCIÓ
03-09-2019
  • Tàrrega ultima el nou espai de passeig vora la riba del riu Ondara

L'Ajuntament de Tàrrega ultima les tasques per deixar enllestit el nou corredor natural habilitat a la zona dels horts vora la riba del riu Ondara. És un nou espai de passeig que al llarg de 885 metres de longitud comunica fins al pont de la circumval·lació est, a l’avinguda de la Ronda, i la via verda d’El Talladell. Així, es posa a disposició de la ciutadania un nou indret de lleure en un entorn natural. Al mateix temps, el projecte ha permès endreçar un sector que havia patit els efectes de les últimes riuades de l’Ondara.

La Regidoria d’Urbanisme adjudicà els treballs a l’empresa Excavacions Gassó per un import de 38.609 euros (IVA inclòs). S’ha procedit a desbrossar l’entorn fluvial, s’han refet els talussos i s’ha afavorit la consolidació ambiental de la llera. També s’ha col·locat una tanca de fusta en part del recorregut. Resten per dur a terme algunes tasques d’enjardinament i plantació d’arbres. L’àmbit d’actuació comprèn un total de 10.700 metres quadrats de superfície. El projecte s’ha materialitzat amb els permisos i els avals corresponents concedits per part de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) i la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre (CHE).

Prèviament a les obres, l’Ajuntament de Tàrrega expropià l’any passat en aquest sector 5 parcel·les d’horts que ocupaven 3.000 metres quadrats, que s’incorporaren al projecte. També se sumaren uns altres 1.000 metres quadrats de sòl municipal vora el Parc Esportiu. Així, la capital de l’Urgell ha dut a terme una acció integral de millora al tram del riu Ondara situat a la part est del nucli urbà.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que les disfresses de Carnaval són sexistes?

Carregant...
Load next