Taules a Mollerussa

06-09-2020
Actualitzat: 06-09-2020 11:51
  • Taules a Mollerussa

El CFJ Mollerussa continua amb la preparació de pretemporada i ahir a la nit va firmar un empat davant del Juvenil A de l’Atlètic Segre (1-1) en un partit amistós que va servir, una vegada més, perquè els de Josep Maria Turull vagin afinant la posada a punt de cara a la Lliga de Primera Catalana.

L’equip de la capital del Pla d’Urgell va oferir bones sensacions, tenint en compte les altures en què som de la pretemporada.

Álvaro va inaugurar el marcador abans d’arribar-se al descans i la primera meitat i bona part de la segona van ser de domini local davant d’un bon Atlètic Segre. El porter de l’equip de Cappont va intervenir amb gran encert en cinc ocasions de bastant perill.

En els últims minuts, amb els canvis, va abaixar el ritme i l’Atlètic Segre va aconseguir empatar gràcies a un gol en pròpia meta de Kevin. D’altra banda, avui es disputaran dos amistosos d’equips lleidatans de Primera Catalana: Atlètic Lleida-Pardinyes (12.15) i Tàrrega-Agramunt (18.00).