Tavascan acull un concert del Festival de Música Antiga dels Pirineus

REDACCIÓ
13-08-2022
  • Tavascan acull un concert del Festival de Música Antiga dels Pirineus
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lladorre

Un any més, l’Ajuntament de Lladorre torna a programar un concert inclòs en el Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP). La cita tindrà lloc aquest dissabte, 13 d’agost, a les 19’30 hores a l’Església de Sant Bartomeu de Tavascan.

La formació Trifolium ha preparat el programa “L’apoteosi del contrapunt”, en el qual podrem escoltar obres de G. P. da Palestrina, G. Frescobaldi, D. Castello, H. Purcell, J. S. Bach i W. A. Mozart.

Aquest quartet està format per Carlos Gallifa i Sergio Suárez, als violins; Joan Mesana, a la viola; i Javier Aguirre, al violoncel.

En el programa de mà, Trifolium comenta que en aquesta actuació es farà un recorregut cronològic des dels inicis de les formes musicals que arrenquen “al segle XIV per continuar la seva trajectòria pel barroc ple i tardà, i desplegar-se en els últims exemples gloriosos del classicisme fins a la gradual dissolució d'aquesta pràctica al llarg del segle XIX”.

Com s’acostuma fer en els concerts del FeMAP, l’entrada també possibilita una visita turística guiada al poble de Tavascan.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta