Tavascan obre la venda dels forfets de la temporada amb "importants descomptes"

REDACCIÓ
Publicat: 
10-11-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Tavascan obre la venda dels forfets de la temporada amb "importants descomptes"
    Peu de foto: 
    Estació d'esquí Tavascan
  • Tavascan obre la venda dels forfets de la temporada amb "importants descomptes"
    Peu de foto: 
    Estació d'esquí Tavascan

L'estació d'alta muntanya de Tavascan ja ha posat en funcionament, a través del seu web, la venda dels forfets de temporada d'esquí alpí i de nòrdic.

Com és habitual, Tavascan impulsa una política important d'ofertes i descomptes. En aquest inici de venda, per exemple, els usuaris més previsors gaudiran de descomptes molt destacats que possibilitaran que els respectius forfets estiguin a l'abast de qualsevol butxaca. Paral·lelament, també s’ofereixen diversos avantatges i bonificacions en altres serveis de l’estació a l’hora d’adquirir el forfet de temporada.

Descomptes en esquí alpí

El forfet de temporada d'esquí alpí gaudeix, fins al 30 de novembre, d'un descompte del 20%. Això fa que se situï a un preu molt econòmic de tan sols 159 euros en la modalitat adulta i de 97 a l'infantil (fins a 12 anys). A més, i d'acord amb aquesta iniciativa d'avantatges, les persones que adquireixin ara el forfet de temporada també gaudiran, durant tota la temporada, d’un 50% de descompte en el forfait de dia de les estacions de Port Ainé i Espot; accés gratuït a Port Ainé i Espot quan Tavascan estigui tancada per males condicions meteorològiques; accés gratuït amb raquetes a les pistes de nòrdic; i un dia de raquetes gratuït i un dia d’esquí nòrdic gratuït. També s’hi sumarà una bonificació del 5% de descompte en el lloguer de material i condicions preferents a l’Escola d’Esquí Tavascan. 

Descomptes en el forfet de temporada d’esquí nòrdic

En la modalitat de forfet de temporada d’esquí nòrdic, els descomptes s’aplicaran fins el 13 de novembre. En aquest cas, els descomptes també són importants ja que hi ha una rebaixa del 20%, quedant el preu de forfet a 116 euros pels adults i 58 l’infantil (fins a 12 anys). Aquest forfet està dins l’oferta de les estacions adherides a “Tot Nòrdic” la qual cosa fa que els usuaris del forfait puguin esquiar indistintament tant a Tavascan com a Aransa, Lles de Cerdanya, Guils Fontanera, Sant Joan de L’Erm, Tuxen-La Vansa, i, Virós-Vall Ferrera. A més, inclou forfet gratuït d’un dia a les estacions d’alpí de La Molina, Núria, Vallter 2000, Espot i Portainé, així com en la part alpina de Tavascan.

També afegeix un 50% de descompte en forfet de dia a les estacions nòrdiques del Capcir, la Rabassa (Andorra) i Plateau de beille.

Aquest forfet, si es compra des de Tavascan, els usuaris el reben còmodament a casa seva.

Totes aquestes promocions es poden adquirir de forma fàcil i ràpida a través del web oficial de Tavascan.

L’estació de Tavascan està situada a l’extrem nord occidental del Pirineu de Lleida, just a l’epicentre del Parc Natural de L’Alt Pirineu. La vall de Tavascan és un indret d’alta muntanya de gran interès paisatgístic i cultural. Ofereix unainigualable oferta turística, així com tota mena de serveis adreçats a donar a conèixer els atractius d’aquesta extensa àrea natural. Les seves pistes d’esquí, tot i ser de petites dimensions, ofereixen un ampli ventall de possibilitats lúdiques i esportives: esquí nòrdic, alpí, raquetes, escola d’esquí, el refugi, camp d’arves, etc.

Comparteix

També t'interessarà